ПРЕМИЕР ВИЗИОН 2019

Premiere Vision 2019
Premiere Vision 2019
Premiere Vision 2019
Premiere vision istanbul 2019

Следењето на трендовите и случувањата во светот на текстилот е многу важно. Неопходно е да се биде иновативен, затоа тимот на АФГ често посетува саеми за текстил и модни ревии низ Европа. Дел од нашиот тим, воден од генералниот менаџер, го посети најголемиот саем за материјали во модната индустрија, “Премиер Визион“ во Истамбул во 2019 год. Се воспоставија нови врски, се сретнаа поранешни добавувачи и беа разменети идеи, искуства и контакти со цел да се остане прилагоден на потребите на нашите клиенти.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now