ПРЕМИЕР ВИЗИОН 2019

ИСТАНБУЛ

Add a Title
Add a Title
Add a Title
Add a Title
Add a Title
Add a Title

АФГ како компанија со голем потенцијал за иновативност во текстилната индустрија често посетува саеми, изложби на материјали и облека. Годинава, претставници од нашата компанија, генералниот менаџер и техничар го посетија најголемиот салон за материјали во модната индустрија “Премиер Визион“ во Истанбул со цел да разменат идеи, искуства и да набават материјали за новата колекција која веќе се подготвува. Исто така, нашиот тим посети неколку компании за производство на текстил каде беа срдечно пречекани од страна на домаќините.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now