„Обединета мода“

B2B meeting-United Fashion
Visit of designers - United Fashionn
Visit of designers-United Fashion
Visit of designers-United Fashion
Visit of designers-United Fashion
Visit of designers-United Fashion
Visit of designers-United Fashion
Visit of designers-United Fashion

19-от Моден викенд во Скопје, со проектот на „Обединета Мода“, даде можност да се претстави компанијата и нејзините активности пред голем број европски дизајнери, заинтересирани за истражување на производството на облека во Македонија. Покрај тоа, компанијата беше домаќин на 29 млади и амбициозни дизајнери од Белгија, Германија, Португалија, Франција, Романија, Латвија, Естонија и Балканскиот регион. Менаџерот детално ги објасни активностите на компаниите (АФГ и В.И.Т), фокусирајќи се на целосниот производствен процес, од идеја до готов производ. Дизајнерите имаа корист од размената на искуства и идеи, а компанијата јасно виде кои се потребите на овие млади претприемачи. Одблизу можеа да видат како се одвива секојдневната работа, а имаа можност да постават и прашања што за да добијат подобри информации за постоечките можности во Македонија. По состанокот, компанијата подоцна ги разви овие контакти, а тоа резултираше со активна соработка со некои од учесниците-дизајнери.    

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now