Munich Fabric Start 2019

“Munich Fabric Start – Manufacturing” поврзува европски брендови и трговци со произведувачите на облека кои одржуваат високи стандарди за квалитет на производството. Со отварање на овој саем, АФГ можеше да го претстави својот потенцијал за производство на квалитетни производи, нудејќи високо персонализирани услуги. Освен тоа, компанијата откри нови добавувачи и истовремено се поврза со неколку потенцијални клиенти.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now