АСТИБО ФЕШН ГРУП

 • Компанија за менаџирање на производство на облека

 • Повеќе од 20 задоволни  клиенти од ЕУ (Белгија, Норвешка, Холаднија, Данска, Германија, Норвешка, Франција, Обединето Кралство)

 • Годишно производство на повеќе од 200.000 парчиња

 • Лично обележје (женска колекција за секојдневна облека)

 • Производи изработени по мерка

 • Мостри

 • Широк опсег за соработка: CM, CMT, Производство на готов производ

Нудиме:

 • постојан квалитет, прилагодено решение на вашите деловни потреби

 • кратки рокови на производство

 • голема флексибилност

 • брза испорака и конкурентни цени

 • внимателност на детали

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now