Астибо Фешн Груп:

  • компанија за менаџирање на производство

  • над 20 клиенти од различни држави (Белгија, Холандија, Германија, Данска)

  • произвдство на над 200.000 парчиња облека годишно

  • сопствен бренд (колекција за женска секојдневна облека)

  • широк опсег на соработка ( СМ, СМТ, Производство на готов производ).

Нудиме:

  • постојан квалитет

  • кратки термини на изработка

  • висока флексибилност

  • брза испорака и конкурентни цели

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now