ГЕНЕРАЛЕН МЕНАЏЕР

Венцислав Филипов

vfilipov@afg.com.mk

vit@t.mk

Кариера

Ако сте добри во преземање на индивидуална одговорност и споделување на нашата страст за модата, ние може да обезбеди предизвик кариера патека.

Испратете го вашиот CV на contact@afg.com.mk

МЕНАЏЕР ЗА ПРОИЗВОДСТВО

Теодора Стојмирова

filipova@afg.com.mk

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now