КРЕАТИВЕН И ОДДЕЛ ЗА ИЗРАБОТКА НА ШАБЛОНИ

Составен од тим на дизајнери и шаблонери кои ја трансформираат вашата визија во реална жива креација:

 • од идеја до готов производ

 • изготвување на базен шаблон

 • градирање, уклопување и плотање на шаблони

КОНТРОЛА НА КВАЛИТЕТОТ

Нашите искусни техничари вршат:

 • секојдневна контрола на налозите во производство

 • технички совети и инструкции за квалитетна изработка на налозите

 • предлози за понатамошно  усовршување на моделите

ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ

Дел од активностите кои се спроведуваат во овој оддел се:

 • евалуација на постигнувањата и соодветни награди за вработените

 • професионален и развој на кариера

 • спроведување на сите законски прописи

 • одржување на стандардот за квалитет ИСО 9001:2015

ОДДЕЛ ЗА УВОЗ-ИЗВОЗ

Референтот за увоз-извоз помага во:

 • Подготовка на сите потребни документи за увоз и изво

 • спроведување на царинските процедури

КОМЕРЦИЈАЛЕН ОДДЕЛ

 • врска помеѓу странскиот партнер и домашните производители

 • техничка подготовка на налози

 • набавка на основен и помошен материјал

 • организирање на транспорт

МОДЕЛАРА

Опремена со современи машини овозможува:

 • изработка на мустри и колекции

 • изработка на специјални величини

 • изработка на мали налози

ДОПОЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ

Нудиме и понатамошно персонализирање на производите преку:

 • повеќе од 20 различни технологии на перење и завршни техники

 • боење на облеката во саканата нијанса

 • печатење/везење

МАГАЦИН

 • Магацински простор од 500 м2 организиран за чување на основен и помошен материјал

 • Транспорт на основниот и помошниот материјал до производителите

 • Чување на готовиот производ  до испорака

Контакт

Goce Delcev 34

2000 Stip

Macedonia

+389 32 223 915

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now