10 години АФГ

Прослава 10 години АФГ
Тимот на АФГ
Г. Филипов и Г-ѓа Стојмирова
Г. Филипов
Тимот на ВИТ

Во јануари 2018 год. Астибо Фешн Груп прослави 10 години успешна работа. Успешната приказна е резултат на посветена работа на тимот, работење со голем професионализам, трудољубивост, иновативност, креативност, квалитетно и успешно извршување на задачите, развој и реализација на идеите  и прекрасна соработка меѓу вработените и партнерите. Тимот на АФГ е особено горд што ја одбележа првата декада на одлично партнерство со првиот клиент со кој започна да работи компанијата, а оваа соработка ќе биде уште поцврста како што следат сезоните.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now