Heading 1

Add a Title
Add a Title
Add a Title
Add a Title
Add a Title
Add a Title

Годинава АФГ прослави 11 години од своето постоење. Оваа долгогодишна работа е  резултат на професионалност, трудољубивост, иновативност, креативност, квалитетно и брзо извршување на задачите, развој и реализација на идеите и извонредна соработка меѓу вработените и партнерите. Прославата симболично се одбележа со свечена вечера во еден штипски ресторан каде целиот тим на АФГ прослави 11-годишна успешна работа со желба и цел да го одржи високиот степен на квалитет во организирање и менаџирање на производството на облека.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now