За нас

Астибо Фешн Груп е ваш најдобар партнер за производство на облека. Опфаќа најпрестижни производители од земјата со голема област на стручност, Астибо Фешн Груп нуди постојан квалитет, кратки рокови на производство, услови за брза испорака и конкурентни цени. Фокусирајќи се на деловните односи, секој клиент се третира како семејство. Компанијата нуди можност за многу прилагодено услужно портфолио, задоволувајќи ги и клиентите со најделикатни барања. Високо искусниот персонал што дише и живее за текстилот, ќе ви потврди дека се произведува најдобрата облека.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now