За нас

Astibo Fashion Group, компанија за управување со производството од Македонија, е вашиот краен партнер за производство на облека. Составена од најпрестижните производители од земјата, со огромна експертиза во областа,

Astibo Fashion Group е тука да ви понуди соработка која се карактеризира со постојани квалитетни, кратки циклуси на производство, брза испорака и конкурентни цени. Имаме способност да ги задоволиме потребите на купувачите, добро управување со времето, одличното познавање на меѓународните пазари. Нашиот тим се состои од ефикасни професионалци кои се многу посветени и се експерти во нивните области.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now