Бизнис форум 2019

Република Грција - Република Македонија

Mr
Meeting of Mr. Cipras and Mr
Mr. Filipov and Mr
Mr

Фокусот на АФГ секогаш се наоѓа на изнаоѓање покреативни решенија за соработка со странски фирми. По тој повод, на 02 април годинава присуствуваше на бизнис форум Република Македонија и Република Грција што се одржа во Скопје, каде присуствуваа над 400 стопанственици од Македонија и Грција и имаа Б2Б средби со цел да се зајакне меѓусебната економска соработка. Директорот на Астибо Фешн Груп оствари Б2Б средби со неколку од 140-те грчки претставници на форумот од областа на текстилната индустрија, меѓу кои и со г-динот Теодор Дурос, генерален директор на „ДУР СА“, компанија за машка облека на Патра. Во заеднички инетерес е идна плодна соработка меѓу двете фирми, развој на економските можности и позитивен исход во трговските договори.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now